Benicadell Esportiu

El Benicadell Esportiu tanca la seua publicació digital

Moltes vegades he sentit al cantautor Raimon tancar el seus recitals amb un “Que li farem, tot el que comença acaba”. Els puc assegurar que quan vam encetar aquest projecte apostàvem més pel  “llarga vida al Benicadell Esportiu”, però la situació és insostenible. Hem tingut clar des del primer moment que la nostra manera de treballar era a ran de gespa, al costat de l’esportista, compartint sentiments en els millors i els pitjor escenaris. Això reclama un nivell d’exigència i dedicació que la gent que conformem l’equip de redacció ja no podem afrontar perquè no sé si sabreu que el Benicadell Esportiu està format per gent que tenim les nostres feines i a les quals ens devem. Les hores que tots vosaltres dediqueu a la família, a fer-se una cervesa en els amics, nosaltres ho invertim en fer noticies i a recórrer la nostra benvolguda Vall d’Albaida, cercant les noticies esportives gestades a la Vall Blanca. El Benicadell Esportiu ja necessita gent dedicada exclusivament a esta feina i això val uns diners que nosaltres no tenim.

En segon lloc, aquesta situació haguera tingut solució amb ajuda econòmica publicitària de la iniciativa privada i també una aposta decisiva de la administració pública, en especial des de València com passa amb altres mitjans de comunicació. Els podem assegurar que hem treballat durament per cercar vies de solució econòmica que permetera donar continuïtat a un Benicadell Esportiu que paradoxalment està en el seu millor moment d’audiència, en gran creixement a tota la Vall i amb números fantàstics. Però la resposta a les ajudes ha sigut escassa. Han sigut mesos de tocar moltes portes, però sense trobar la fórmula màgica.

Perfectament podríem continuar endavant fent un periodisme de sofà, però no forma part del nostre ideari periodístic, seria una falta de respecte a aquesta professió. Per eixe motiu hem decidir baixar la persiana, una decisió molt complicada i molt difícil de superar anímicament. No queda altra que tirar cap endavant, es tanca una porta i s’obri una de nova, tan apassionant com la que deixem. Encetem un nou camí amb la nostra gent, amb la nostra família que es la que ha patit l’absència estos anys de dedicació a l’esport local i comarcal, especialment els caps de setmana.

Només em queda agrair a la gent que ha sigut fidel al nostre treball, als esportistes, als clubs, que millor manera que tancar que amb el goig d’haver compartit informativament una medalla olímpica amb Orlando Ortega i el seu club.  Donar les gràcies també a aquelles persones que ens ha criticat constructivament, eixe toc d’atenció ens ha ajudat a créixer dia a dia, a aquells espònsors que sí han cregut amb nosaltres,  i com no, a cadascuna de la gent que ha treballat i col·laborat al Benicadell Esportiu, TOTS I TOTES, teniu un mèrit increïble, estic molt orgullós de tots vosaltres. Vaig a perdre uns professionals com la copa d’un pi, però he guanyat uns amics per a tota la vida.

MOLTES GRÀCIES i FINS SEMPRE.

 

DIRECCIÓ DEL BENICADELL ESPORTIU