Benicadell Esportiu

Jordi Gandía representarà a la Comunitat Valenciana al Nacional de BTT que se celebrarà a Mèrida

El ciclista ontinyentí del Radical Bike, Jordi Gandía representarà a la Comunitat Valenciana en el Nacional de BTT XCO que es disputa a Mèrida del 8 al 10 de juliol. L’esportista de la nostra ciutat, que està en edat cadet, formarà tàndem amb els companys seleccionats per José Enrique Gutiérrez i que són Marcos Lerma (Koryo Car Hyundai), Samuel Jover (Ciclos Sabater – Metal Lube), Miguel Doménech (CC Aitana) i  les fèmines Elena Molina i Marta Martínez, les dues de la UC Villar.SERGIO GANDIA 2

La prova que començarà a les 12.30 per als xics i a les 11 per a les xiques, transcorrerà per l’embalsament romà de Proserpina amb un circuit de 4,4 km al que se li donaran entre 4 ó 5 voltes, sempre a criteri dels àrbitres. Puntuen els tres primers classificats de cada selecció per la qual cosa el treball de grup és molt important. Jordi i la resta de l’expedició valenciana han eixit hui mateix cap a terres extremenyes on quedaran concentrats fins dissabte de matí.

Jordi Gandía arriba a esta cita després d’una temporada on ha quedat tercer al Open BTT XCO, competició de 10 proves celebrades a 10 poblacions diferents, repetint resultat a l’Autonòmic BTT celebrat a la Villajoiosa.