Benicadell Esportiu

La Volta Ciclista a Espanya tindrà un esprint puntuable dalt de l’Avinguda Daniel Gil

Informa: Pau Cerdá. L’etapa 18 de la Volta Ciclista a Espanya que passarà per a Ontinyent el dijous 8 de setembre, tindrà un esprint puntuable a la seua entrada per la capital de la Vall d’Albaida. Aquesta jornada eixirà de Requena i passarà per les poblacions de Jalance, Ayora, Ontinyent, Albaida, Castelló de Rugat, Beniarjó i finalitzarà a Gandia.

Els ciclistes, al seu pas per Ontinyent, entraran per la Pureza (procedent de Fontanars), accedint a Ontinyent per la rotonda de Inase, a continuació per l’avinguda Almansa, Tirador,  Pont de Paduana, on la serp multicolor lluitarà per l’esprint puntuable que es trobarà dalt de l’Avinguda Daniel Gil, a la mateixa alçada que a la Volta a València (com es veu a al foto) per buscar l’eixida per la rotonda del Bar Stop, girant finalment en direcció a Gandia. A les 16h estarà prevista la connexió amb televisió espanyola (TVE) i més o menys serà al seu pas per Ontinyent.PROFIL

El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell ha manifestat al Benicadell Esportiu  que “per a Ontinyent i el seu equip de govern és un orgull tindre un esdeveniment que es vorà en directe a 190 paissos, és estar al mapa del ciclisme, l’any passat a la Volta a València i enguany a la Volta a Espanya. Esforç i cooperació seran valors que es voran in situ a Ontinyent. Voldria agrair a la Diputació de València que ha fet possible que la serp multicolor arribe a Ontinyent”.

Aquesta etapa tindrà una duració de 191 kilòmetres i serà la penúltima ocasió per als velocistes d’aconseguir el triomf d’etapa. Estam davant una d’eixes jornades on els equips controlaran les escapades, però amb seguretat, els més valents intentaran aplegar en solitari a la línea de meta. Després d’aquesta etapa, sols quedaran tres dies per al final de la competició i serà determinant per a la classificació general.