Benicadell Esportiu

La Vuelta Ciclista a España transitarà per Ontinyent i la Vall

Ontinyent tornarà a tindre el seu protagonisme en una prova ciclista, després que el darrer mes de setembre, fóra final d’una etapa de la volta a la Província de València. I és que ja s’ha sabut que la 18a etapa de la propera edició de la Vuelta Ciclista a España creuarà la capital de la Vall d’Albaida.

Serà una de les 5 etapes que acollirà la Comunitat Valenciana en la darrera setmana de l’edició que, des de el 20 d’agost i fins l’11 de setembre, portarà els ciclistes a la que ja és la segona millor de les proves ciclistes de 3 setmanes. Ha estat una gran aposta de les institucions valencianes per este esport que tants aficionats té a les nostres comarques.

Serà eixe 8 de setembre quan el pelotó ciclista vinga des de Fontanars en busca d’un final d’etapa a Gandia. La jornada començarà a Requena per a buscar la serralada d’Aiora/Énguera, d’on una vegada transiten per Moixent, busquen per les Alcusses la població més occidental de la Vall d’Albaida: Fontanars dels Alforins, conjugant una etapa que han denominat d’enoturisme i que estarà patrocinada per la Diputació de València.

Els aficionats al ciclisme de la nostra zona tindran, a més, altra gran oportunitat de viure l’etapa que tal volta decidixca el guanyador final, ja que dissabte 10 l’alt d’Aitana acollirà la penúltima etapa de la 71a edició de la ronda espanyola.

Tot açò serà desgranat en la Presentació oficial que tindrà lloc este mateix dissabte i que es podrà seguir des de les 13:00 per Teledeporte.