Benicadell Esportiu

Castelló de Rugat repeteix triomf al Campionat de Raspall

Diumenge Llutxent va acollir les finals del 13é Campionat de Raspall de Primavera, que ha organitzat un any més la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.

Es van lliurar els trofeus als guanyadors de totes les categories d’un campionat que va començar el primer cap de setmana de març, i que ha tingut en primera categoria al Castelló de Rugat com a guanyador, repetint el campionat d’hivern,  després de derrotar al combinat de Bèlgida per 30 a 5. En segona, Ontinyent es va imposar pel mateix resultat a Canals, mentre que en tercera fou Muro qui superà per 30 a 15 a Albaida. Per últim i en quarta categoria Llocnou es desfeia 30 a 10 a Ontinyent.Castelló la torna

En infantils forts i iniciació va guanyar Genovés a Otos i Benigànim respectivament, mentre que en alevins, benjamins i prebenjamins, era Quatretonda qui perdia les finals davant Muro, Moixent i Genovés respectivament.

Cal recordar que Llutxent acollí per primera vegada les finals del campionat de primavera, si be ja ho havia fet amb el d’hivern. Anteriorment Atzeneta d’Albaida (2004), Albaida (2005), Benicolet (2006 i 2008), Castelló de Rugat (2007), Bèlgida (2009 i 2012), Benigànim (2010), Quatretonda (2011), Otos (2013), Bocairent (2014) i Llocnou d’En Fenollet (2015) havien estat els amfitrions de les jornades finals.

La competició ha comptat amb més de 300 jugadors i 22 pobles, la majoria dels quals de la Vall d’Albaida: Agullent, Aielo de Malferit, Albaida, Bèlgida, Benicolet, Benigànim, Bocairent, Castelló de Rugat, la Pobla del Duc, Llutxent, Montaverner, Ontinyent, Otos i Quatretonda; però també del Comtat: l’Alqueria d’Asnar, Cocentaina, Muro i Planes; i la Costera: Canals, Genovés, Llocnou d’En Fenollet i Moixent.