Benicadell Esportiu

Conclou l’11é campionat de Raspall

Raspall Mancomunitat

Amb una final vibrant de 2a categoria, va concloure dissabte passat, 2 de febrer, l’11é Campionat d’hivern de raspall organitzat per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. El Trinquet Municipal d’Otos va ser l’escenari, durant el cap de setmana, de les partides disputades per dilucidar els guanyadors de les set modalitats que composen el torneig després de més de 350 encontres jugats des del 28 de setembre de 2013.

Els Infantils l’equip de Muro es va imposar al de Genovés per 30–25. En benjamins Moixent van superar als de Genovés per 25–5 i en Alevins i Cadets perfi Genovés va guanyar per 30–0 a Canals i per 30–25 a Castelló de Rugat.  En el cas dels adults, la primera partida va ser la de 4a categoria que va enfrontar Bocairent contra Albaida amb un resultat de 10-30 per als albaidins mentre que en tercera Canals va aconseguir un tiomf ajustat contra Benigànim per 30-25. Va precedir la lluita per ser el millor conjunt d’aquesta edició del campionat entre els jugadors de Benigànim i l’ímpetu dels joves de Rafelguaraf que va acabar imposant-se l’equip valldalbaidí per 30-20.

El lliurament de trofeus va tancar la jornada amb la presència del president de la Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida i alcalde de l’Ajuntament de Benigànim, Juan Antonio Puchades, l’alcalde de l’Ajuntament d’Otos, l’alcalde de l’Ajuntament d’Albaida i regidors de Genovés, Rafelguaraf i Moixent. A la conclusió, Puchades mostrava la seua satisfacció “per seguir potenciant desde la Mancomunitat el nostre esport més autòcton” i per ser una referència del raspall “com demostra la presència d’equips de deu localitats de fora de la comarca i la participació de més de 400 pilotaris durant quatre mesos”.

Resultats complets:

  • Benjamins > Genovés, 5 – Moixent, 25 
  • Alevins > Canals, 0 – Genovés, 30 
  • Infantils > Muro, 30 – Genovés, 25
  • Cadets > Castelló de Rugat, 25 – Genovés, 30 
  • 4a categoria > Bocairent, 10 – Albaida, 30 
  • 3a categoria > Benigànim, 25 – Canals, 30
  • 2a categoria > Benigànim, 30 – Rafelguaraf, 20