Benicadell Esportiu

El campionat de raspall arriba a les finals

Imatge de l'edició hivernal, també onzena, que va finalitzar amb victòria del Benigànim a la màxima categoria

L’onzena edició del campionat de raspall de la Vall d’Albaida que porta el nom de la Mancomunitat ja es troba a tocar de les finals, que tindran lloc aquest dissabte i diumenge a la localitat d’Otos. Les categories més joves, junt la quarta, coneixeran els seus vencedors el dissabte, mentre els duels de segona i tercera categoria es disputaran el matí de diumenge, i l’entrega de trofeus es farà a les 13:00.

En categoria de benjamins la final portarà els noms de Genovés i Moixent, qui eliminaren l’Agullent i el Benigànim respectivament. Pel que fa als alevins, s’enfrontaran Canals i Genovés, que deixaren pel camí a Benigànim i Moixent. Completarà la sessió matinal l’encontre entre Muro i Genovés a categoria infantil després d’eliminar la Pobla del Duc i Castelló B en semifinals. En la vesprada del dissabte el torn serà per als cadets, amb l’encontre entre Genovés i Castelló de Rugat mentre la final de quarta categoria la disputaran Bocairent i Albaida.

Ja per al diumenge restaran les finals entre Benigànim i Canals a tercera categoria, així com la de Benigànim i Rafelguaraf a segona categoria. Destaca la presència absoluta dels equips de Genovés a les categories més joves, així com la del Benigànim en les dos categories superiors, tot i que res està dit per als duels d’aquest cap de setmana. Els horaris detallats són els següents:

Dissabte 1 de febrer

  • 10.00 H INFANTILS       MURO – GENOVÉS                                        
  • 11.00 H BENJAMINS     GENOVÉS  MOIXENT                       
  • 12.00 H ALEVINS           CANALS – GENOVÉS  
  • 15.30 H 4a CAT.             BOCAIRENT – ALBAIDA                                 
  • 16.30H CADET               CASTELLÓ – GENOVÉS

Diumenge 2 de febrer

  • 11.00 H 3a CAT.           BENIGÀNIM – CANALS
  • 12.00 H 2a CAT.           BENIGÀNIM – RAFELGUARAF

13.00 H LLIURAMENT DE TROFEUS

Foto: Encontre entre Bocairent i Quatretonda, de quarta categoria, disputat al trinquet d’Ontinyent