Benicadell Esportiu

Llocnou i Castelló de Rugat es voran les cares a la final

Campionat de raspall

El 11è Campionat de Raspall de Primavera de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida arriba ja a les anhelades finals després de diferents fases i eliminatòries que han anat superant els equips des de març fins juny de forma setmanal.

El cap de setmana del 12 i 13 de juliol es dirimiran els campions al Carrer Azorín de Bocairent, amb Llocnou i Castelló de Rugat com a protagonistes de la màxima categoria i la quarta. En tercera els protagonistes seran el Quatretonda i l’Albaida B, mentre que en categories inferiors Moixent A i Benigànim es jugaran el campionat tant en Aleví com en Benjamí. Castelló de Rugat i Muro lluitaran en categoria infantil, mentre Quatretonda i Genovés ho faran en prebenjamí. Els cadets jugaran per la vesprada abans de les categories absolutes, amb l’enfrontament entre Otos i Aielo de Malferit.

El Campionat ha tingut una bona participació, on un total de 23 pobles amb 76 equips, repartits entre Prebenjamins, Benjamins, Alevins, Infantils, Cadets, 2na, 3ra i 4a categoria, i prop de 360 jugadors de la Vall d’Albaida i municipis de comarques veïnes.

A més a més el poble de Bocairent estarà de celebració, ja que inauguraran el carrer per a jugar a pilota, i ho faran junt a les finals del campionat, amb una partida d’exhibició i un dinar popular, organitzat pel Club de Pilota de Bocairent.

Els horaris i els pobles que passen a jugar les finals son:

DISSABTE 12 DE JULIOL:

09.30 H ALEVÍ MOIXENT A – BENIGÀNIM

10.30 H BENJAMÍ MOIXENT A – BENIGÀNIM

11.30 H INFANTIL CASTELLÓ DE RUGAT – MURO

12.30 H PREBENJAMÍ QUATRETONDA – GENOVÉS

16.30 H CADET OTOS – AIELO DE MALFERIT

17.30 H 4a CATEGORIA LLOCNOU – CASTELLÓ DE RUGAT

18.30 H 3a CATEGORIA QUATRETONDA – ALBAIDA B

DIUMENGE 13 DE JULIOL:

10.00 H 2a CATEGORIA LLOCNOU – CASTELLÓ DE RUGAT

11.30 H INAUGURACIÓ DEL CARRER DE LA PILOTA DE BOCAIRENT

12.00 H PARTIDA D’EXHIBICIÓ (professionals per confirmar)

13.00 H LLIURAMENT DE TROFEUS

14.00 H DINAR POPULAR ORGANITZAT PEL CLUB DE PILOTA DE BOCAIRENT
Preu: 6 €
Picadeta, paella, fruita i beguda. Confirmar assistència als correus: joventutesport@mancovall.com, raspallbocairent@hotmail.com.

A l’acte acudiran els representants de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, així com dels ajuntaments de la comarca, equips participants al campionat i aficionats que vullguen gaudir d’un cap de setmana de pilota.