Benicadell Esportiu

1a Volta a Peu d’Ontinyent 2016

Este proper dissabte, Ontinyent acollirà la 2a cita del VIII Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida, en una prova que, organitzada pel Club Atletisme Ontinyent-IMS Renovables junt amb La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, constarà de 8700 metres, amb eixida i arribada al Centre Comercial El Teler.

Com és habitual, seran els més menuts qui enceten esta vesprada atlètica a la Vall d’Albaida, ja que a partir de les 18:30 serà el torn dels superpeques fins als infantils, que una vegada hagen acabat les seues proves, tindran el merescut reconeixement amb el lliurament de trofeus a partir de les 19h.CARTEL_VOLTA_2016[2] [45715]

I per a les 19:30 està programada l’eixida a la prova absoluta, que hi ha que dir que serà este dijous quan tanque les inscripcions a http://www.mychip.es/evento/604. Enguany el recorregut, anirà des del propi Centre Comercial, en direcció a la Cantereria, per a una vegada pujats al Parc per darrere de l’escorxador, tornar a baixar i fer el mateix recorregut en sentit invers fins a la Plaça de Baix. Una vegada creuat l’Ajuntament es pujarà a la Vila, per a posteriorment anar pel camí del Llombo fins al Poliesportiu, que tornarà els atletes pel barri del Llombo fins al Barranquet.

Una vegada en este punt hauran de baixar Sant Jaume per a pujar Don Tomàs Valls fins el Sto. Domingo, que els portarà pel Dos de Maig fins a José Simó Marin i buscant el carrer Mtnez. Valls aplegaran a la meta situada al mateix Centre Comercial El Teler.

Esperem que l’oratge acompanye als participants en este VIII Circuit Cajamar de Carreres Populars, que ja l’any passat patiren les inclemències en forma de pluja i pedra a la cita ontinyentina.