Benicadell Esportiu

5é lloc per l’equip cadet femení del CAVA

Intens cap de setmana el que ha viscut el CAVA, ja que als resultats ja avançats en diferents competicions, com puga ser el triomf al Campionat Autonòmic de Josep Barberà a Castelló, o al Meeting de Madrid amb la representació d’Omar Cisneros i Orlando Ortega, o als nacionals de Mataró amb Inma Llorca i el de veterans a Elx mitjançant Rafa Coll, el club d’atletisme ontinyentí també estigué present en altres cites.

Concretament fou el darrer dissabte 25 de juny, quan es va disputar a València el Campionat Autonòmic per equips en categoria cadet, en el qual les xiques del CAVA van tornar a estar a un gran nivell en aconseguir el cinquè lloc de la classificació final amb 55 punts. A nivell individual van destacar el segon lloc d’Aida Navalón en llançament de disc amb 22’76 metres, els tercers de Carmen Silvestre en martell amb 26’70 metres i Clara López en javelina amb 25’69 metres. Van completar l’equip Núria Valdés, Marina Agustín, Laura Olcina, Mireia Doménech, Ana Hernández, Helena Santamaria, Ana Penadés, Júlia Bañuls, Alba Pastor i Encarni Conchilla. Sense dubte un gran resultat en el que cal treballar el treball dels entrenadors Víctor Revert, Vicent Guerola, Toni Rubio i Toni Verdú.P1090813

Per últim, a nivell popular, a la Cursa Popular de Bellerguard, el jove Jaume Micó va aconseguir el triomf en la categoria prebenjamí, i és que a este jove atleta no hi ha qui l’ature!