Benicadell Esportiu

Clara López i Carmen Silvestre, seleccionades per a l’interprovincial cadet

Les atletes del CAVA Clara López i Carmen Silvestre han estat seleccionades per representar a la província de València al Campionat Interprovincial cadet, que es disputarà a Gandia el proper 21 de maig. Les dos atletes o faran en proves de llançaments, en javelina i martell respectivament. Ambdues obtenen el premi de la seua selecció en haver sigut primera i segona al Campionat Provincial cadet en les seues proves. Entrenades per Toni Verdú i Toni Rúbio, les dos joves estan fent una bona temporada de pista a l’aire lliure i a Gandia intentaran millorar les seues marques personals.olando desqualificat

Per altra banda, la segona parada de la Diamond League a Shanghai va deixar un mal record per a l’atleta del CAVA Orlando Ortega. En la prova dels 110 tanques, disputats el passat 14 de maig, va ser desqualificat en fer eixida nul·la. Orlando, que aspirava al triomf en la prova, va tardar a reaccionar al tret d’eixida 94 mil·lèsimes, quan el mínim permés són 100. Si es veu el vídeo de la prova, a simple vista, no es veu la infracció i Orlando tampoc pren avantatge en la prova.

Però el sensor que porten els blocs d’eixida van determinar que Ortega s’havia escapat. També va ser desqualificat l’actual recordman mundial de la prova, el nord-americà Aries Merritt. En aquest cas per només 4 mil·lèsimes de segon. Potser es tractara d’un error de la màquina per ser uns temps tant ajustats, però en qualsevol cas tots dos atletes no pogueren córrer la prova, ja que la norma diu que tot atleta que fa una eixida nul·la és desqualificat.