Benicadell Esportiu

Confirmat: L’atleta del CAVA, Orlando Ortega estarà als Jocs Olímpics de Río de Janeiro

La Federació Espanyola d’atletisme ha confirmat que Orlando Ortega, corredor del CAVA, serà un dels 47 atletes que representarà a Espanya als Jocs Olímpics de Brasil, que se celebren a Río de Janeiro. D’aquesta manera, el somni del plusmarquista Nacional de 110 metres llisos es fa realitat gràcies a l’ajuda, entre altres, del club ontinyentí. Per tant, a Espanya, a la Vall i a Ontinyent  hi ha un motiu especial per a seguir els Jocs Olímpics no debades Orlando Ortega es opció seriosa per a obtindre metall en la seua especialitat.

Orlando és el segon atleta del CAVA que participa a uns jocs olimpics, succeint a l’albaidina Monica Pont qui va representar a Espanya i al CAVA a les Olimpiades d’Atlanta a 1996.

Abans de la cita brasilera, Orlando té demà meeting a Mònaco, amb una nova jornada de la Diamond League.  Serà a les 21.10 hores  a l’estadi Luis II de la ciutat monegasca. Ahir, Omar Cisneros, recent fixatge del CAVA, va guanyar a Lieja en la seua especialitat de 400 metres tanques amb un temps de 49,66, per davant del belga Michael Bulheel i de l’americà, Quincy Downing.