Benicadell Esportiu

La localitat d’Alfarrasí celebra aquest dissabte la seua primera volta a peu

mes alfarrasiEl dissabte 7 de Maig a les 19:00 es realitzarà en Alfarrasí la seua primera volta a peu organitzada pel club “Deportiu” Alfarrasí, amb la col·laboració de l’Ajuntament del poble.

El seu president i un dels organitzadors de la volta, Angel Albors ha fet declaracions al Benicadell Esportiu i ha afirmat que “Estem molt contents per la repercussió que ha tingut la carrera al poble, la gent en tot moment s’ha mostrat disposta per a col·laborar i esperem que tot isca molt bé i pugam fer el que més ens agrada; fer running al poble d’Alfarrasí“. També ha afirmat que “hi haurà 5 punts de música, gent animant per tota la volta a peu i dos avituallaments d’aigua, a l’acabar tindrem menjar i beguda per a recuperar forces, esperem passar una gran vesprada“.alfarrasi

La prova començarà en el carrer “Virgen del Rocío” i el circuit es farà pel
casc urbà del poble i al terme municipal tenint una distància de 8.5 km. L’organització preveu pel voltant de 400 persones inscrites i participaran 10 categories en modalitat masculina i femenina; promeses, sènior i veterans A, B i C. Els  premis que es repartiran son dissenyats especialment per a l’ocasió i conté imatges i festivitats típiques del poble, com l’Angelet o el paratge de l’Ermita.