Benicadell Esportiu

L’atleta bocairentí Arnau Asensio, 2n a l’Autonòmic

Informa: Salva Galiana. Es va disputar dissabte passat a la capital de la Safor, i organitzat pel C. A. Safor – Delikia Esports, el Campionat Autonòmic de Cadets, que fou de les últimes oportunitats per aconseguir el bitllet per al Campionat d’Espanya.

Amb l’ànim de millorar marca es va desplaçar l’atleta bocairentí Arnau Asensio, qui ostentava la 6a millor marca als 1.500 m. obstacles. La prova va començar amb polèmica ja que els atletes Pedro García del Playas de Castellón i Adrià Martínez del C. C. El Garbí van ser desqüalificats per sortida nul·la, siguent tots dos qui ostentaven les millors marques dels participants.Salto de la ria

Una vegada donat el tret d’eixida, Arnau es posar al capdavant obligant als atletes a emprar-se a fons. No obstant açò, l’atleta del Playas de Castellón Garcia, va prendre el comandament, rellevant a Arnau en el cap per uns moments, ja que el bocairentí va tornar a sobrepassar-ho i només va ser en la recta on el castellonenc, va aconseguir lleument desenganxar-se del valldalbaidí, aconseguint la victòria final amb un temps de 4’46”18, mentre que l’atleta de la nostra comarca i militant en el Promesas de Villena, Arnau Asensio Bordería, fou segon amb 4’47”62, millorant la seua marca en més de 2 segons, malgrat les dures condicions per l’hora de la prova, a les 5 de la vesprada.