Benicadell Esportiu

Montaverner dóna l’eixida al Circuit de Carreres Populars 2016

Demà comença el VIII Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida, que en este 2016 tornarà a tindre a Montaverner com a punt de partida amb la XII Volta a Peu a esta població valldalbaidina. Serà una prova on també podran competir els xiquets, els quals enguany tornaran a tindre un total de vuit carreres per a demostrar la seua capacitat competitiva pels carrers de les 16 poblacions que enguany conformen el Circuit valldalbaidí.montaverner

Organitzat pel Club d’Atletisme de Montaverner i l’Ajuntament de la població, serà a partir de les 18:00 quan donaran inici les proves, primer pels més menuts, i ja serà a les 19:00 quan comencen els 7.500 metres de que consta esta primera cursa del Circuit 2016. Serà un recorregut que començarà i acabarà a la zona poliesportiva de Montaverner (a l’Avinguda de Gandia), i al que hi haurà que donar-li dues voltes.

Els aficionats donaran suport a un total de 494 participants han estat inscrits per a l’XII Volta a Peu a Montaverner en la categoria absoluta. Però serà a partir de les 18:00 quan, primer els pre-benjamins (150 metres), seguits de benjamins i alevins (600 metres) i posteriorment els infantils (1200) comencen esta nova edició del VIII Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida. I ja a les 19:00 seran els júniors, sèniors i veterans qui hagen de completar els 7.500 metres.