Benicadell Esportiu

Orlando Ortega fou 2n a Rabat

L’atleta del CAVA Orlando Ortega va acabar segon al la tercera prova de la Diamond League, celebrada a Rabat el passat 22 de maig. Orlando en un principi no tenia previst participar en aquesta prova, però degut a la seua desqualificació a Shanghai va haver de fer un canvi de plans, va renunciar a competir a la World Challenge de Pekin i es va inscriure en la prova de la capital marroquina.

La carrera va ser molt ajustada des de l’eixida i va haver una forta lluita amb el nord-americà David Oliver, la qual es va decidir en els últims metres per tan sols una centèsima en favor de l’americà amb un temps de 13’12 segons, mentre que Orlando va acabar amb 13’13 segons. Amb el segon lloc de la ciutat marroquina Ortega acumula uns valuosos punts en la lluita per la Diamond Race, en la que va acabar en segon lloc la passada temporada. Ara, l’atleta del CAVA, ja pensa en els següents objectius.

Per altra banda, l’atleta juvenil del CAVA Laura López es va proclamar Campiona provincial dels 2000 obstacles a Alacant el diumenge 22 de maig. L’alcoiana va fer una bona prova en la que va aconseguir un temps de 8 minuts i 29 segons, tot i que va trobar molta dificultat pel fort vent que feia. Una gran alegria per a la jove atleta que la porta a entrenar amb més motivació.

A més, dissabte 21 a Gandia Carmen Silvestre aconseguia el tercer lloc a l’Interprovincial cadet de martell amb 33’22 metres, nova millor marca personal; mentre que Clara López era quarta en javelina amb 22’24 metres i en les proves de control Núria Valdés acabava setena amb 13’8 segons als 100 llisos.

En categoria júnior i també en proves de control, Andrea Garcia feia 13’46 segons als 100 llisos i millorava àmpliament la seua marca personal. Per últim diumenge 22, a la segona jornada del provincial juvenil i veterà, Aitana Nácher saltava 9’04 metres en triple salt, Laura Navalón feia 2’45” en 800 llisos i en les proves de 200 llisos Rafa Coll corria en 25”61, mentre que José Calatayud millorava marca fins deixar-la en 24”83.