Benicadell Esportiu

A un pas d’aconseguir l’ascens

Demà dissabte i a partir de les 19:00 al Pavelló d’Esports d’Ontinyent, l’equip júnior del Club CP Martínez Valls Bàsquet es juga l’ascens a la màxima categoria del bàsquet en un partit on els de Javi Barberá han de remuntar els sis punts que es deixaren al partit d’anada a la canxa del Benimaclet.

Després d’anar fins 19 punts per davall a l’enfrontament de la setmana passada, els col·legials demostraren el perquè són mereixedors d’estar la propera temporada en Autonòmica. Els de Barberà, malgrat “patir un arbitratge horrorós, que ens va descentrar una mica” segons el propi tècnic, sapieren remuntar i deixar-ho tot per a este dissabte, ja que el 76-70 no ha de ser impediment perqué els ontinyentins superen el segon classificat del grup B.IMG_20160423_184052

Serà el partit de tornada dels ¼ de final, que depararen victòries casolanes als seus partits, i on els que millor acabaren la lliga regular, hauran de remuntar els seus encontres, tots amb diferències mínimes. “De segur que amb el suport dels aficionats ho aconseguirem, ja que hem demostrat estar capacitats”, assegurava l’entrenador ontinyentí, qui feia una crida a l’afició perquè els done el extra des de les grades.

Sort pel júnior de l’ESET Martínez Valls.