Benicadell Esportiu

Benigànim i Moixent B seràn equips de 1a zonal

Finalment la Vall d’Albaida no tindrà dos representants a la 1ª zonal del Bàsquet valencià, on si que estarà el CB Benigànim, qui en la victòria al darrer derbi davant L’Olleria per 72-61, certificava el campionat i consegüent bitllet d’ascens.

Els de Carlos Moscardó ja l’havien obtés la setmana anterior al partit jugat a Albaida, si be és cert que als ganxuts els resta un encontre. Els de la Vall d’Albaida jugaran divendres a les 20:30 al pavelló de l’Avgda. Ortisa davant l’Anna, equip que amb la seua derrota a Moixent el darrer cap de setmana, feia realitat l’ascens dels moixentins del San Pedro B, que finalment han acabat segons a la classificació, empatats amb el Ciutat d’Albaida però amb el bàsquet-average al seu favor.moixentins

Però el bàsquet valldalbaidí ja té els ulls posats al proper Trofeu Federació, que començarà este mateix cap de setmana, i on els 3 equips de la nostra comarca tornaran a coincidir al mateix grup junt Moixent i Barrio del Cristo d’Aldaia. Serà un grup de 5 equips amb dos partits com a locals i altres dos com a visitants, més la jornada on descansarà cada conjunt, i que abans de que finalitze el mes de maig hauran d’haver acabat la competició, d’on s’accedirà als quarts de final, ja que n’hi han un total de vuit grups.

Per la seua banda les xiques del Patronato Bocairent també prendran part en esta edició de la Copa, on enquadrades junt a NB Alzira i Picanya, jugaran a doble volta per confeccionar l’ordre del grup C del campionat femení.