Benicadell Esportiu

Carlos Calabuig: “Ens trobem davant un moment que pot ser històric al Club”

L’ESET Ontinet afronta la 1a de les 5 finals que li resten si vol fer història al Club: disputar una fase d’ascens a la Lliga EBA. Este dissabte reben el Benifaió, equip que es troba una victòria per darrere dels col·legials i a qui de superar, se’l deixaria fora de l’esmentada lluita per la 4a plaça, donat que les tres primeres ja tenen amo.

Amb l’entrenador de l’equip Carlos Calabuig hem mantés una conversa per tal de pulsar de primera mà, el que està vivint-se al Martínez Valls Bàsquet.

Carlos, partit importantíssim este dissabte…

Així és, ens trobem davant un moment que pot ser històric al Club, ja que mai s’ha disputat una fase per ascendir a la Lliga EBA. Resten 5 partits, dels que tres són a casa, i és on no podem errar: davant la nostra afició.17364449855_6cf81afb67_z

Des del Club està motivant-se als aficionats perquè donen suport en este partit…

La veritat és que la gent que està pujant habitualment, ens ajuda molt a traure els partits, com per exemple el dia del Paterna on sense els seus ànims no sé què haguera succeït. Hem preparat un vídeo promocional de cara al partit del Benifaió, per a que tots siguen conscients que podem aconseguir el que ens proposem, i a vorer si la gent s’anima a pujar al Pavelló.

Com molt bé has dit, resten 5 jornades i ens trobem a 5 equips que lluiten per una plaça buida encara: tot pot passar…

La veritat és que està tot apretat, i va a ser emocionant. Nosaltres hem de jugar davant 3 dels equips que estan com nosaltres, ja que amb Claret ja havem jugat els dos partits. Hem d’anar pas a pas si volem ser ambiciosos. Com he dit és primordial guanyar els tres partits a casa (Benifaió, Petraher i Tabernes Blanques) i lluitar tant a Alginet com al darrer partit de lliga a la pista de l’Adesavi.