Benicadell Esportiu

El Campus del M. Valls aplega a la 2a setmana

Com cada any, el Club Basquet Martínez Valls organitza el campus a l’estiu, en aquest cas es troba disputant-se la XVII edició.

Els més de 50 xiquets/etes d’entre 5 i 16 anys estan participant al campus, que està coordinat per l’ex-entrenador del club David Rodríguez, i que també ha compta amb els entrenadors col·legials Javi Barbera, Salva Soler i Tono Amador (també jugador del primer equip) i els jugadors del primer equip Juan Carlos López, Gonçal Amador i Vicent Brotons.mes campus

Aquest any, una de les novetats ha sigut la incorporació d’una setmana extra que ha permés a més de 10 xiquets/etes adquirir uns coneixements preparatoris per al començament del campus.

En la XVII edició, els xiquets/etes aprenen coneixement bàsics de la tècnica individual que envolta el món de la cistella com a més, la correcció i millora del tir. Com cada edició, la segona setmana de l’escola d’estiu compta amb competicions per als participants com 1×1, 2×2, 3×3, concurs de triples i tirs lliures, habilitats i Two-Ball, finalitzant la XVII edició, amb un All-Star que enfronta l’equip Cadet de l’escola d’estiu contra els entrenadors i amics. A més, altra novetat que incorpora aquesta edició és la jornada nocturna de Basquet Street en la que es disputaran competicions nocturnes.

Des del Club Martínez Valls Bàsquet volen agraïr l’ajuda dels patrocinadors, l’Ajuntament d’Ontinyent, així com de tots els pares i mares.