Benicadell Esportiu

El júnior del Martínez Valls té més a prop el campionat

Colp d’autoritat de l’equip Júnior del Martínez Valls Bàsquet, qui va solventar un difícil compromís diumenge a Xàtiva i consolida el seu lideratge a la Preferent de la categoria, on a més els de Javi Barberá s’han assegurat la fase d’ascens a Autonòmica, quan tant sols resten quatre jornades per disputar.

Fou un partit ple d’alternatives on els locals començaren amb un 15-8 que els col·legials igualaren a la fi del quart inicial 20-22. Al segon període 14 punts de Pepe Soriano donaren la davantera als ontinyentins, que se n’anaren al descans 36-40.

Els socarrats ixqueren en força dels vestidors i tornaren a ficar-se per davant al marcador 47-44, deixant-ho tot per decidir al darrer quart, que començà amb 56-55. L’encontre es complicà pels de l’ESET quan els xativins es obtingueren un 68-61, però els de Barberà remuntaren i aconseguiren empatar a 68, a l’igual que ho feren a 70, 75 i 84, moment en que dos triples consecutius de Jordi Torró ficaren els valldalbaidins 84-90, certificant una treballada victòria per 86-91 que els envia directament a lluitar per la màxima categoria autonòmica de la seua edat.

El campionat el tenen al seu abast sempre que guanyen els partits restants, o  be el Dénia, segon a la classificació, erre en un dels que li resten.

Repassem els que han estat la resta de resultats al Club:12 març