Benicadell Esportiu

El Pilar s’assegura plaça en semis a costa d’un ESET apàtic

Nova desfeta de l’ESET en esta fase d’ascens, on els ontinyentins sols pogueren plantar-li cara en la seua visita a El Pilar, durant els primers minuts d’encontre

I és que els locals bombardejaren els col·legials des de la línia de 6’75, on aconseguiren un total de 15 cistelles triples, quatre d’elles als primers 10’, que acabaren amb un 24-15 després d’un dolent darrer minut dels de Carlos Calabuig que encaixaren un 7-0.

Les coses no milloraren al segon període, que va tindre un domini de les defenses sobre els atacs, i on els valldalbaidins ixqueren perjudicats, ja que tant sols pogueren sumar deu punts en este quart, anant cap als vestidors amb un clar 40-25.Captura

En la represa els locals anaren amb tot per a poder sumar un triomf que els assegurara matemàticament la participació a la fase final per ser equip de lliga EBA. Amb eixes circumstàncies els de la capital del Túria agafaren una màxima renda de 57-36, que els de Calabuig reduïren fins el 61-47 amb el que començà el quart definitiu.

Però el darrer quart començà amb un nova exhibició dels locals des de la línia de 3 punts, ja que cinc de les seues primeres cistelles foren triples, el que ficà un definitiu 78-58 amb 5’ per disputar encara. L’encontre acabà, com no, amb un nou triple dels locals, que tingueren al base gandienc Joan com a millor del matx amb 24 punts i sis triples, ben secundat per Bayarri, autor de 19 punts amb 3 cistelles llunyanes.

89-68 fou el resultat final d’este avant penúltim partit de fase d’ascens, que acabarà el proper diumenge a Ontinyent amb la visita del Mislata en partit que començarà a les 18:30.

Trofeus Benicadell Esportiu

El millor  Estar disputant tota una fase d’ascens a EBA.

El pitjor  La falta de nivell i concentració que tingué l’equip.

La clau  El Pilar demostrà estar jugant-seu tot.