Benicadell Esportiu

El pitjor partit de la fase per l’ESET

El pitjor partit de la Fase d’ascens va jugar l’ESET a Mislata, condicionat per la baixa d’última hora de Galbis, i de la que patí Vicent Brotons al poc de començar l’encontre, el que complicà les coses als de Carlos Calabuig, que finalment cediren 87-66.

Els del Martínez Valls començaren l’enfrontament com toca: lluitant, però fou als darrers instants del quart inicial quan els de Mislata agafaren els primers avantatges: 22-17. El segon període fou clau per devindre del matx, ja que en tant sols 5’ els locals infringiren un 14-2 que anava a ser decisiu, ja que el resultat al descans era de 47-30.26223457236_5daae38657_z

El pas pels vestidors podia tornar als col·legials a clavar-se a l’encontre, però res més lluny de la realitat, ja que foren els locals els que aplegaren al 52-32. Aleshores aplegà la reacció ontinyentina, i amb dos triples de Luis Sánchez, els de Calabuig es ficaven 57-49, si bé els amfitrions acabaren el quart 67-51.

El darrer tram del període no mostrà una nova recuperació dels col·legials, que veien com tres triples consecutius del local Bretones (màxim encistellador del partit amb 20 punts) ampliaven la renda fins el definitiu 87-66 en el partit més desigual dels del Martínez Valls en esta fase.

Trofeus Benicadell Esportiu

El millor Recuperar a Andy i lluitar els 40’.

El pitjor No poder jugar cap partit de la fase amb tot el planter.

La clau La falta d’efectius.