Benicadell Esportiu

El Vila-real separa al júnior del Martínez Valls de l’ascens

Espectacular partit de bàsquet el que ens va oferir l’equip júnior del Club CP Martínez Valls Bàsquet el darrer dissabte al Pavelló d’Esports d’Ontinyent, i on els de Javi Barberá remuntaren els sis punts del Benimaclet, i acabaren accedint a la final després del 85-75 final.

Els col·legials començaren conscients del que tenien en joc, i gràcies a un gran encert des de la línia de 3 punts prompte aplegaren les primeres diferències al marcador al seu favor, destacant els 20 punts aconseguits al quart inicial de Pepe Soriano. Els jugadors de l’ESET sentenciaren l’enfrontament abans del descans, al que es va aplegar amb 50-29.6 febrer

El pas pels vestidors no sentà gens be als de Barbera, qui comptà amb un Juanto mermat físicament. Un parell de contraatacs dels visitants, afegits a dos triples portaren el nerviosisme als ontinyentins, que vegeren com el Benimaclet s’apropava a tant sols tres punts amb el darrer quart per jugar.

El tram decisiu tornà a demostrar el perill que tenen els del M. Valls des del 6’75 (acabaren amb dotze cistelles), i on jugadors com Mollà i Torró permetiren agafar una renda de 10 punts a poc per a la fi. L’equip ja no donà opció el rival, i accedia a la finalíssima ajudat pel nombrós públic que pujà a donar suport als de Barberà.

Ara els espera el Vila-real a la darrera ronda, on el millor ascendirà a l’Autonòmica de la categoria. Respecte a este equip, l’entrenador col·legial destaca que “són un equip que jugà la Copa Preferent, on pergué amb el Dénia per 7 punts, si també és cert que caigué per 28 amb Benimaclet”.6 febrer

Els castellonencs són perillosos com a locals, com ho demostra que l’anterior ronda de semifinals foren derrotats per 11 punts a Elx, aconseguint l’accés a la final després de guanyar de 21. El sorteig ha volgut que l’ESET jugue el partit d’anada a Ontinyent este proper dissabte a partir de les 19:00, el que obligarà als de Barberà a obtindre una renda important si volen tocar la glòria.

Per a este darrer enfrontament com a locals, l’equip júnior del Club CP Martínez Valls Bàsquet torna a demanar el suport dels aficionats, per a poder abastar l’objectiu i estar la propera temporada amb els millors de la Comunitat Valenciana.