Benicadell Esportiu

Important reforç al Martínez Valls Bàsquet

Amb molta més lentitud de l’habitual, l’ESET Martínez Valls va perfilant l’equip que la propera temporada 2016/217 competixca a la 1a Divisió del bàsquet valencià.

Mentre continua “l’affaire” sobre la continuïtat o no de l’aler Vicent Galbis, el Club ha confirmat el retorn al primer equip del base Jorge Soler, qui després del seu pas pel Muro d’Autonòmica, torna a l’entitat amb la que es va formar com a jugador de bàsquet.

Actualment Soler es troba a Buenos Aires, on fa el projecte final de la carrera d’Ingenieria de camins, canals i ports. El base ontinyentí no ha abandonat el bàsquet, ja que està competint des de fa cinc mesos a la Lliga Universitària de la capital argentina.24000349035_e4d5cb147a_z

Vull seguir jugant a bon nivell i el Martínez Valls és la meua casa” afirmava en declaracions en exclusiva al Benicadell Esportiu Jorge Soler, qui justificava que “el projecte que m’ha comentat Carlos Calabuig m’atrau,  i em fa molta il·lusió tornar al meu equip de sempre. Soler reconeixia tindre “alguna altra oferta, però és el meu club, i jugar ahi és una motivació extra per a mi”.

És cert que Soler no ha estat desvinculat del club col·legial, ja que als partits benèfics que han jugat els del Martínez Valls en nadals, ell sempre ha estat present; però ara no podrà compartir vestidor amb els seus amics Gonzalo i Vicent, amb qui ha jugat milers de minuts. No obstant la seua experiència serà clau per a que l’ESET Martínez Valls torne a oferir grans moments als seus aficionats. Jorge es suma al nou projecte que ara compta amb Ismael Soriano, Marc Pascual, Natxo Castelló i Tono Amador, i que no deu dormir-se si vol formar un equip amb garanties per a una categoria tant exigent com la 1a Divisió.