Benicadell Esportiu

Ismael Soriano, 1a incorporació de l’ESET M. Valls

El retorn d’Ismael Soriano al primer equip del Martínez Valls Bàsquet és la primera incorporació al conjunt de Carlos Calabuig per a esta propera temporada 2016/2017.

Després de passar per totes les categories inferiors del Club ontinyentí, amb una gran projecció, Ismael explotà en la seua etapa de júnior, fet que li valgué per fer-se un lloc al primer equip junt Andy López i Pau Gramage fa un parell de temporades.

Però la mancança de minuts dels que disposà el feren buscar minuts el altre equip de la capital del Túria. Allí Ismael ha tornat a gaudir del bàsquet com abans, el que l’ha fet decidir-se per tornar a Nacional de la mà de l’ESET Martínez Valls, conscient que és el que necessita per a seguir creixent al món de la cistella.

D’altra banda el Club col·legial ha fet saber el retorn de dues persones que foren embrió del Martínez Valls: Jordi Soler i Jose A. Calabuig Oviedo, els que tornen a l’entitat ontinyentina per tractar de continuar fent créixer el bàsquet a la capital de la Vall d’Albaida.