Benicadell Esportiu

La gran festa de l’ascens a lliga EBA comença demà a Ontinyent davant el Lucentum

Aplega una fita històrica a Ontinyent. Este dissabte a partir de les 19:00 l’ESET Ontinet enceta una fase d’ascens a la lliga EBA en la que mai havia estat el Martínez Valls.

Els jugadors de Carlos Calabuig, després d’un tram final de lliga d’infart i gràcies al darrer triomf a la canxa de l’Adesavi als darrers instants del partit, han aconseguit clavar-se a la fase de la que eixiran els quatre equips amb opcions de jugar a la quarta categoria del bàsquet nacional.IMG_0987

I el que és més important, l’equip col·legial s’ha assegurat el tornar a ser equip de 1a Divisió la temporada vinent. Ara els jugadors de Calabuig es mediran en doble volta a Lucentum, El Pilar i Mislata, buscant els dos equips que es juguen l’ascens junt els millors de l’altre grup, on estan Llíria, Alginet, Calp i Maristes.

Aleshores ara és temps de gaudir del millor bàsquet de la categoria, sense pressió i davant els millors, d’on el Martínez Valls en forma part. Caldrà vore si també els nombrosos aficionats al món de la cistella que n’hi ha tant a Ontinyent com a la Vall d’Albaida demostren el recolzament a este equip, que ha demostrat el que és capaç, malgrat haver perdut jugadors importants durant la temporada, el que dóna més importància al que han fet els jugadors col·legials en esta temporada 2015/2016.