Benicadell Esportiu

L’ascens es juga al Pavelló d’Albaida

Cita històrica la que es pot viure este diumenge a partir de les 12:00 al Pavelló d’Albaida, i on s’enfronten els dos primers classificats a la 2a zonal del bàsquet valencià: CB Ciutat d’Albaida vs CB Benigànim, que buscaran els dos llocs que atorguen plaça a la 1a zonal. Per això el conjunt amfitrió ha editat este video per tal de fer partícip a tots els aficionats al bàsquet de la comarca davant un enfrontament d’esta altura.

Quan tant sols resten dues jornades, el San Pedro B de Moixent és l’únic equip que pot llevar una de les dues places als de la Vall d’Albaida, ja que té guanyat el bàsquet-average a tots dos conjunts. Però el líder Benigànim, a qui li resta un partit ajornat que de guanyar-lo davant el penúltim classificat li donaria l’ascens, vol aconseguir-ho per la porta gran: tornant a guanyar als albaidins.

Els de Carlos Moscardó jugaran la darrera jornada a casa davant L’Olleria Bàsquet (l’altre equip de la Vall en esta competició), a més de jugar prèviament front l’Anna. Sols un triomf els faria equip de 1a zonal.6 febrer

Per la seua banda els de Manu Albert, que pergueren in-extremis davant els ganxuts 66-65 en la 1a volta, no poden errar en cap de les dues jornades que resten, ja que el podria costar molt car donat que l’equip moixentí, únic que pot clavar-se en lloc d’ascens, s’enfronta als dos colistes del grup: Anna i Guadassuar.

Esperem que tot siga una festa del bàsquet comarcal i que tots dos equips puguen vores les cares la temporada vinent a una categoria superior.