Benicadell Esportiu

L’ESET és l’únic que depen d’ell mateix

Partit que pot ser històric el que viurà l’ESET Ontinet dissabte, en horari unificat, a partir de les 19:30 a Sant Vicent del Raspeig, i on els de Carlos Calabuig depenen d’ells mateixos per assolir el 4t lloc a la classificació, sempre i quan superen l’Adesavi.

Per a tal efecte des del Martínez Valls Bàsquet han posat a disposició de tots els aficionats un autobús per que puguen donar suport a l’equip col·legial davant tant transcendent encontre, i que eixiria des del propi col·legi, al carrer José Iranzo 54 a les 18:00, tornant una vegada finalitze el partit. Tota aquella persona interessada ha de posar-se en contacte al telèfon 669 67 66 79 (Xavi) fins a divendres de migdia.

Ja se sabia de les possibilitats dels de Calabuig, però sempre hi havia que mirar de reüll el que fera Claret al seu partit davant el conjunt més en forma en este tram de lliga: Petraher. I és que en partit avançat i jugat ahir, els que més fàcil ho tenien fa unes setmanes per abastar la quarta plaça, el Picken Claret, caigueren per 72-74, propiciant que en esta darrera jornada puga passar de tot a la classificació.21707208940_9e74ddb4b3_z

Pel que respecta l’ESET, són l’únic equip que depèn d’ell mateix per a poder disputar la fase d’ascens a lliga EBA, ja que empatat actualment amb Benifaió, Claret i Petraher, són junt el conjunt del Tabernes Blanques, els únics equips que podien sumar 12 victòries. Com que els ontinyentins superaren el bàsquet-average particular amb els de Tabernes la setmana passada, són els que més fàcil ho tenen per acabar quarts. Però per això hauran de guanyar a la canxa de l’Adesavi, qui també opta a sumar onze triomfs.

Cas de perdre els col·legials, haurien de vore com finalitza el partit entre Tabernes i el colista Albufereta, on cas de donar-se la sorpresa i guanyar els alacantins, tindríem un empat entre sis equips, i on els de valldalbaidins no eixirien molt ben parats, siguent els del Claret els que abastarien eixa desitjada quarta plaça.