Benicadell Esportiu

L’ESET ficà altra volta contra les cordes al Lucentum

Partit espectacular el jugat diumenge per l’ESET Ontinet a la canxa del Lucentum, on novament els de Carlos Calabuig li competiren de tú a tú al màxim favorit per l’ascens a la lliga EBA, que finalment acabà derrotant els ontinyentins per 85-76, en una exhibició del jugador Jordà, autor de 31 punts.

I això que les coses començaren no molt be pels del Martínez Valls, amb un 6-0 d’inici que poc a poc anaren reconduint per acabar el quart inicial 16-13. I és que els col·legials no volien que succeirà el mateix que la setmana passada a Mislata, i gràcies a un inspirat Vicent Brotons, se’n va anar als 22 punts amb 6 triples encistellats, prengueren la davantera a 4’ pel descans: 28-29.25646700763_2425ee07c8_z

El tècnic ontinyentí es queixà molt de l’arbitratge ja que “no mesuraren d’igual manera en un atac com en l’altre, i a més quasi sempre que els del Lucentum feien passes, mai se’ls castigava. Pense que no els fa falta esta ajuda, ja que són el millor equip de la categoria” incidia un molest Calabuig, qui aleccionava als seus al descans, amb el que s’havia aplegat amb 44-39.

En la represa els alacantins agafaren la màxima renda 62-46, que poc a poc i amb treball reduïren els del Martínez Valls per a entrar al darrer quart amb 67-61. Un triple del júnior Mancebo i altre de Vicent apropaven els valldalbaidins fins el 71-67, mantenint eixa diferència fins al darrer minut, al que es va entrar 76-71, i on 10 punts del màxim encistellador de l’encontre, el local Jordà, amb tirs lliures extra per la desqualificació del capità dels col·legials Nacho Castelló, sentenciaren el duel amb el definitiu 85-76.Captura

Fou una llàstima ja que l’ESET s’imposà a nivell col·lectiu als alacantins tant en rebots (37-36), assistències (14-6) i recuperacions (17-14), fet pel qual vull felicitar els meus jugadors, ja que han jugat un gran partit” sentenciava Carlos Calabuig, content pel treball que realitzaren els seus.

Trofeus Benicadell Esportiu

El millor  El nivell que demostrà l’equip durant els 40’.

El pitjor  L’actitud arbitral, que no estigué acorde amb el partit.

La clau  Demostrar que l’equip es capaç de plantar cara a qualsevol equip.