Benicadell Esportiu

Marc Torró: “Tornar al Martínez Valls és un repte on cal esforçar-se molt”

Poc a poc va clarificant l’ESET Martínez Valls l’equip que la propera 2016/2017 tractarà de tornar a oferir alegries als seus aficionats.

Si a primers de setmana coneixíem la incorporació del base Jorge Soler, hui mateix podem anunciar que el pivot Marc Torró tornà al club que l’ha vist créixer baloncestísticament, seguint les petjades dels darrers jugadors que ha tornat al Martínez Valls Bàsquet, com el mateix Soler o Ismael Soriano.

Precisament amb Ismael, Marc ha compartit quasi tota la formació al club col·legial, i fins i tot al darrer equip: el Grao de València de categoria Autonómica en el que era el seu segon any d’amateur. Torró, després jugar en L’Olleria el primer any de sènior, quan els vidriers eren els filials dels col·legials, era un dels habituals als entrenaments de Carlos Calabuig, qui ha avalat el seu retorn.15883868651_8eed375ed0_z

Per a Marc Torró, “el fet de tornar ha sigut prou emocionant, ja que no ho esperava. És una cosa que desitges des de que estàs en categories inferiors, et fixes en els jugadors del primer equip i penses en si algun dia estaràs ahi. La idea que m’ha proposat Carlos és molt atractiva i que vullga comptar amb mi per a ajudar l’equip és satisfactori”.

El pivot afirmava que “estos dos últims anys han estat bé per a guanyar un poc de experiència. El primer any en L’Olleria en primera zonal va servir per a adaptar-me bé a la categoria sènior. Després l’any passat al Grao, va ser un any en el que he après molt el nivell de la categoria, que va augmentar respecte amb l’anterior, i on em vaig adaptar bé, tenint cada vegada més minuts, fins guanyar-me la titularitat.  Sé que tornar al Martínez Valls és un repte on cal esforçar-se molt, però el fet de tornar a jugar amb els meus i per al meu Club, és una bona motivació”.

Marc Torró, junt als retorns de Jorge Soler i Ismael Soriano, així com les continuïtats de Tono Amador, Marc Pascual i Natxo Castelló, fan d’este projecte, una clara aposta per la gent de casa, on finalment no estarà el jugador de Canals Vicent Galbis, qui finalment jugarà a Xàtiva.