Benicadell Esportiu

Ple de victòries al Bàsquet Comarcal

Tota una volta hem de remuntar-nos per vorer una jornada de bàsquet a la 2a zonal on els 3 equips de la Vall d’Albaida aconseguiren guanyar els seus partits. Era la 7a jornada i els mateixos rivals.

En esta divuitena jornada, on feren ple, tant sols el Ciutat d’Albaida tingué un partit plàcid com ho demostra el marcador final de 89-48, mentre que tant L’Olleria (67-59) com el líder Benigànim (76-66) hagueren d’esforçar-se al màxim per mantindré la bona ratxa de resultats.IMG-20160314-WA0001

Els ganxuts tragueren profit de l’11-0 que feren d’eixida, i que els valgué per a finalitzar el quart inicial 23-12, i aplegar al descans 38-29. Però no anava a ser un passeig pels de Carlos Moscardó, que veieren com el Carcaixent, a qui havien superat a sa casa 38-63, tornà dels vestidors amb força, ficant el 43-42 a l’electrònic del pavelló de Benigànim. Foren dos triples consecutius de Taylor i altre de Camus els que deixaren les coses al seu lloc abans de començar el darrer quart: 56-47. Els ganxuts no volgueren més ensurts i Héctor Camús amb el seu sisè triple augmentava les diferències fins el 70-54, que finalment es quedaria amb el definitiu 76-66, mantenint el liderat i a un pas d’aconseguir l’ascens de categoria.

Per la seua banda el Ciutat d’Albaida enllaçà el seu cinquè triomf consecutiu, des que pergueren amb el Moixent. La darrera visita del vice-cuer Anna no fou complicada pels de Manu Albert, que jugaren un partit molt simètric: amb quarts de marcadors semblants. Així els del 1r temps acabaren tots dos amb 19-14, el que portà als jugadors als vestidors amb 38-28; mentre que els de la 2a meitat registraren un 26-9 i 25-9, que propicià el 89-48 definitiu.

Amb aquesta 12a victòria els albaidins continuen depenent d’ells mateixos per assolir la segona plaça que dóna ascens a la 1a zonal.

Per últim els d’Olleria aconseguiren encadenar el seu tercer triomf consecutiu en superar altra volta el Guadassuar, ja el derrotaren en la 1a volta per 10 punts, i ara els espera un Anna qui posarà les coses complicades als de la Vall este proper diumenge, en el darrer partit abans de l’aturada pasqüera.