Benicadell Esportiu

C.Soriano: “Pujar a Primera divisió ha sigut tot un somni i un moment que no oblidaré mai”

Informa: Pau Cerdá. Entrevistem a l’ontinyentí César Soriano, ex jugador de l’Ontinyent, actual jugador del Leganés, amb el qual ha ascendit a Primera divisió i que ha situat l’equip de la comunitat de Madrid per primera vegada en la seua història a la lliga més important del futbol nacional. César ens conta les seues sensacions, les seues intencions de futur i dedica un missatge per a tots els ontinyentins i els seus aficionats.

 Com has viscut aquest ascens de categoria amb el Leganés? En quin moment vareu creure que es podia aconseguir?

Per a mi ha sigut un somni i un moment que no oblidaré mai, d’eixos que recordaré tota la vida. Pujar a Primera divisió és el triomf més important que he aconseguit en la meua carrera i pel qual he hagut de lluitar molt. Estic molt content amb el meu rendiment i el resultat a nivell personal.

És la primera vegada que aquest club està en Primera divisió. Quin objectius et marques la temporada vinent?

De moment no em puc marcar objectius perquè està tot en l’aire i no sé on jugaré. Preferisc esperar i tindre notícies pròximament i després ja tindre un full de ruta i marcar-me nous objectius que puguen seguir fent-me créixer com a futbolista.

Projectes de futur; Et podrem veure als camps de Primera divisió?

A mi m’agradaria molt poder jugar en Primera divisió, però no solament depèn de mi, estic esperant notícies del club per a la nova temporada. És un poc prompte perquè la lliga va acabar el dissabte i actualment està jugant-se la promoció; fins que no s’acabe, tot els equips no planifiquen les noves temporades. Toca esperar.

 T’has sentit recolzat per la gent d’Ontinyent? Has rebut mostres d’afecte dels Ontinyentins/es?

Sí, cada vegada que parlava amb la meua família em deien que molta gent els donava ànims per a mi. He rebut moltes mostres d’afecte de gent del poble mentre estàvem jugant la lliga i després una vegada es van aconseguir els objectius, estic molt agraït a tots els que m’han recolzat i animat.

L’Ontinyent es juga aquest cap de setmana l’ascens a segona divisió B, algun missatge per als aficionats i per al club?

Tant al club com als aficionats els dic que confien amb els jugadors i cos tècnic, estic convençut que guanyaran el partit i podran remuntar l’eliminatòria perquè durant la temporada han demostrat que són un gran equip i que sempre han respost en els moments importants. Anime a la gent a acudir al Clariano i a fer força, que segur que la necessitaran.

Foto: CD.Leganés