Benicadell Esportiu

Chimo Reig: “Va ser una gran injustícia sobre la qual la UEFA haguera pogut fer més.”

Informa: Pau Cerdá. Entrevistem al jove ontinyentí Chimo Reig, juvenil del València CF, equip que va ser notícia per quedar desqualificat de la Youth League després d’aquella lamentable tanda de penals davant el Chelsea, on el darrer penalti llançat per Alberto Gil va entrar, però l’àrbitre no va donar gol. Des de Benicadell Esportiu hem realitzat una entrevista al prometedor jugador que porta pràcticament tota una vida al València per a que ens conte les seues impressions i el seu futur pròxim.

Com vas veure la injustícia de la Youth League? Quina sensació es va quedar a l’equip?

Crec que sobren les paraules i les imatges parlen per sí soles… Una gran injustícia la qual la UEFA crec que haguera pogut fer alguna cosa més. A l’equip se’ns va quedar una cara de bojos com a milers de persones i vam veure com fugia el gran somni de guanyar eixa competició.

Com torna un equip a la normalitat després de tal escàndol?

La veritat és que tornar a la normalitat ens va costar i es va veure un poc reflectit en els resultats dels partits següents, però sabíem que ara la nostra prioritat era centrar-nos en la lliga i guanyar-la.

Com veus el teu futur al València C.F. i la possibilitat de jugar algun dia al primer equip?

Jo finalitze contracte aquest any, per tant a estes altures no hi ha res decidit, però la meua prioritat és seguir lligat al València C.F. Això del primer equip la veritat és que és un somni i seria una gran oportunitat, però a dia de hui he de centrar-me amb el treball diari i la constància.

Portes tota una vida lligat al València C.F,com veus l’actual escola del València?

Cada any que passa arriba nova gent i jo n’he vist passar molts, però sempre hi ha hagut un gran nivell i actualment hi ha molta exigència i continua havent un elevat nivell futbolístic.

Tenim molt de lector valencianista molest amb la temporada del primer equip, com veus tu la situació actual d’aquest club?

Esta temporada el València C.F no està rendint com molta gent esperava, però després d’haver tingut nous dirigents i tanta gent nova, el club necessita un temps de acostumar-se i a poc a poc aniran arribant els bons resultats. La gent ha de seguir animant i recolzant als jugadors els quals ho necessiten més que mai.

Foto Chimo Reig: pàgina web del València CF.