Benicadell Esportiu

Fran Sanconstantino: “L’equip es veu amb molt de compromís”

Ambiciós el projecte que està construint la UD Montaverner per a propera temporada 2016/2017, en la que serà el segon any amb els d’El Piver per al seu entrenador Fran Sanconstantino.

Amb la continuïtat de molts dels jugadors que tan bon final de campanya feren el curs passat, i aprofitant-se de la desintegració del CD Albaidense, Sanconstantino ha confeccionat un planter molt compensat i que donarà moltes alegries als seus aficionats. Des del Benicadell Esportiu, hem polsat les impresions del tècnic ontinyentí:

Fran, com està evolucionant el treball després dels primers 10 dies de pretemporada?

Estic molt content, ja que l’equip es veu amb molt de compromís, amb moltes ganes per anar creixent com a grup. Les noves incorporacions estan acoblant-se a la resta, i estem formant el que volem: una gran família.

Gran feina la teua per tractar d’acomodar els nous jugadors…

Home la veritat és que el grup que tenim de la temporada passada és molt bo, això ha facilitat que amb els que han aterrat enguany, s’hagi format un bon grupet. Jo estic content perqué a l’hora de transmetre el que vull, tots m’entenen perfectament, i això ajuda molt.

És un canvi radical al Club, amb cares noves, tant a l’equip com a la directiva…

Tens raó, tant el nou president com tots els que formem part del Montaverner, som ambiciosos. Esta clar que no anem a marcar-se objectius com l’ascendir a 1a Regional, donat que és superdifícil, però tenim clar que no anem a renunciar a res. Hem portat a gent de molt nivell i experimentada a la categoria, que ens ajudarà a competir al màxim. Eixe mateix és l’objectiu de la Directiva: competir i si guanyem, molt millor que si perdem.21399364534_11b4d51251_z

La implicació de Fran Sanconstantino ara ja és al 100%, després da deixar la FEBO…

Així és. Vaig arribar a un acord amb la FEBO, ja que era el millor per a poder estar a tope amb el Montaverner. Jo estic molt agraït a la nova directiva de la FEBO, a l’igual que ells ho han demostrat amb mi pel treball que he fet durant estos darrers nou anys.

Estàs seguint les maniobres d’altres equips de la categoria?

No em preocupa molt, si bé és cert que preguntes i t’informes del que fan, però ja et dic que estic centrat amb el Montaverner i el treball que hem de fer. Està clar que tots intentaran fer els equips el més competitius possible. Soc coneixedor d’alguns moviments de l’Aielo, de l’Agullent, i poc més. Nosaltres estem al nostre treball per a competir en una lliga que serà molt llarga, i on serà decisiu el compromís de tots nosaltres per a donar continuïtat al que férem la temporada passada.

Tens la el planter tancat definitivament?

De moment tenim a un parell de xavals provant en esta pretemporada, buscant un lloc a l’equip, després que haguem incorporat en estos darrers dies a Diego, qui va fer el gol de l’empat el darrer dimecres a L’Olleria, i a qui presentarem en breu.