Benicadell Esportiu

J. C. Lara: “Busquem intentar fer-ho el millor possible i divertir-se”

Gran temporada la que està realitzant l’infantil de l’Albaidense, que lidera la classificació a la 2a Infantil de la Ribera, on al seu grup III els xavals entrenats per Juan Carlos Lara, jugador del primer equip albaidí, tan sols han perdut un partit en les 18 jornades disputades fins ara.

Després de superar fa una setmana passada a l’Alcoi, segon classificat i a qui guanyaren per 1-0, els de Beniati s’han quedat sols al capdavant de la classificació. Des de Benicadell Esportiu hem conversat amb el seu entrenador perquè ens done més detalls de com va la temporada.

Juan Carlos, t’has trobat en una bona generació, veritat?

Així és, no debades l’any passat també guanyàrem la lliga amb molta de la gent que ara està a l’equip. Al voltant de 10/12 jugadors són ja d’edat cadet, i ells eren els pilars d’aquell equip. Ara en són altres, i ahí estem.

A l’espera de jugar les properes setmanes amb el Plus de Xàtiva “B”, vos haveu afiançat al primer lloc…

Home, sols són tres puntets els que traem als d’Alcoi, però encara resta molt per jugar, hem de jugar també a Xàtiva, però l’equip està jugant bé.DSC01869 - copia

Quin objectiu té l’equip després d’ésser campions la temporada passada?

Nosaltres realment el que busquem és intentar fer-ho el millor possible i divertir-se, que és del que es tracta en estes edats.

Sembla que Alejandro siga un dels que més gaudeix…

Home, el fet que porte ja 47 gols és curiós si et confesse que ell és central. El que passa que en pretemporada els davanters que tenia, un se’n va anar a jugar a Muro, i l’altre es va lesionar el braç, i està passant tot l’any sense jugar. Així que ell ocupa eixa demarcació, si també és cert que ell té clar que l’any que ve tornarà al seu lloc de central, que és on li agrada.

Qué destaques del grup de xavals que tens?

És com si fóra un grup d’amics, on tots són una pinya i van a una. Els de segon any porten tota la vida jugant junts, i els que han pujat enguany s’han fet prou amb ells. A més cadascú sap quin és el seu rol dintre de l’equip i intenta aportar tot allò que sap. Jo els veig com un grup d’amics, que és del que es tracta.

Quina part de culpa té Juan Carlos Lara en tot açò?

Jo cap. Sóc dels que pensa que els equips són els jugadors, i jo ja els ho vaig dir: “el que vosaltres vos marqueu és el que al final aconseguireu”, tant de bo si volen estar ahí dalt com si volen ser un equip més.

Però tu ja portaves l’any passat l’infantil que fou campió?

Així és. Jo vaig començar a entrenar ja fa set anys entrenant querubins, passant després pels prebenjamins on vaig estar tres anys. Després d’un temps sense entrenar m’ho tornaren a proposar i vaig agafar l’equip infantil, amb el que porte ja tres anys.

I sent campions la temporada passada, com és que esteu a la mateixa categoria?

T’explique: Els equips infantils depenen dels equips cadets del teu propi Club, i aleshores si el cadet puja o baixa de categoria açò arrastra l’equip infantil.