Benicadell Esportiu

Josele Ruiz: “La intenció és fer un bon grup “

Amb la il·lusió amb la que els xiquets esperen l’arribada dels Reis Mags d’Orient a principis d’any, Josele Ruiz ha estrenat esta pretemporada 2016/2017, en la que serà la seua estrena amb l’Agullent CF.

I és que l’ontinyentí ha donat el pas del futbol base al futbol amateur, acceptant la proposta que li feren la directiva agullentina per fer-se càrrec d’un equip que fa uns mesos baixà a la Segona Regional. En exclusiva pel Benicadell Esportiu, estes són les seues impressions:

Josele, una nova experiència i un gran repte per a tu com a entrenador…

Doncs així és, ja que fins ara estava acostumat a portar xavals de futbol base. Jo l’afronte amb molta il·lusió i amb ganes de treballar per a que siga tot més fàcil.

Qué t’ha portat a signar per l’Agullent?

Sobretot el gran interés que ha mostrat la directiva i el propi President, que han insistit molt per a que vinguera, ja que tenien bons referents meus. També és cert que hi ha molta gent d’Ontinyent jugant ací, i els conec de fa anys.15629888627_b6f20ccd73_z

Estos darrers anys has estat entrenant a equips juvenils a la FEBO…

Tens raó. Fa un parell de temporades estava al front del juvenil C, mentre que la darrera campanya ho vaig fer al juvenil B. I la veritat és que quallàrem una gran temporada ja que amb un equip de primer any, finalitzàrem al cinqué lloc a la classificació, fent un gran treball.

Tens prevista alguna incorporació pel nou Agullent CF?

Home, jo en un principi compte amb la base que hi ha ací, sense descartar més incorporacions, com per exemple alguns jugadors que han vingut de l’Albaidense i que estan fent la pretemporada amb nosaltres. La intenció és fer un bon grup i pasar-ho d’allò millor, així serà més fàcil la competició.

Qué coneixes del teu nou equip?

La veritat és que l’any passat els vaig vorer uns quants partits, i no hem desagradaren gens, sobretot els dos partits que jugaran contra el Sant Rafel. Ni molt menys tenien mal equip, però les coses es capgiraren amb canvis a la banqueta inclosos.

L’objectiu serà tornar a la 1a Regional, després del descens de fa uns mesos?

En un principi l’objectiu no és pujar, però és inevitable el pensar en ell. Amb treball i il·lusió anem a tractar d’estar el més amunt possible, i després ja vorem com ens venen les coses.

L’Agullent s’ha caracteritzat per comptar amb gent de la pedrera, aneu a completar les vint-i-dos fitxes?

De moment ja en tenim unes decidides, però no anem a completar perque si. Esperarem per si tenim opció de compensar el bloc que hi ha actualment, però sense cap pressa.