Benicadell Esportiu

Manolo Martínez: “Volem que els que vinguen siga per a marcar la diferència”

L’Inmevasa L’Olleria ja s’ha inscrit a la 2a B del futbol sala espanyol, categoria que abastà el darrer mes de maig en proclamar-se campió del 14é grup de Tercera Divisió, i que en poc més de quinze dies coneixerà el grup on quedarà enquadrat.

Si hi havia una persona en tot el Club que no tenia cap dubte en aconseguir esta fita, eixa era el President de l’entitat: Manolo Martínez, amb qui hem conversat per saber més del que li espera a l’Inmevasa a la propera temporada 2016/2017.

Manolo, apostares fort i tot ixqué be…

Home, tinc en compte que jo feia vuit anys que m’havia deixat el futbol sala, i una cosa tenia clara: si tornava era per aspirar al màxim, ja que per a fer un equip de mitja taula, m’haguera quedat en casa. Nosaltres hem fet un seguiment durant tot l’any del projecte que férem, i gràcies al treball que s’ha realitzat, han aplegat els resultats dessitjats.IMG-20160515-WA0011

Com aneu a preparar la nova categoria?

Doncs ara, el pressupost lògicament ascendeix, però segur que serà equilibrat. Sols falta que a principis de juliol ens confirmen si estarem al grup de Madrid o al de Catalunya, ja que les coses canvien en quant als desplaçaments. Si tenim qualsevol aportació extra, podrem augmentar-lo, però cas contrari ho farem amb els peus en terra.

L’equip es basarà amb el bloc que ha aconseguit tornar el futbol sala d’Olleria a l’elit?

Per suposat. Tret d’alguns jugadors que per qüestió de feina i d’assumptes personals s’ho deixa, nosaltres comptem amb el grup que aconseguí el Campionat. De fet ja estem menejant-se per a reforçar-se amb 4-5 jugadors, però no més, ja que tenim un gran bloc, i volem que els que vinguen siga per a marcar la diferència. La idea es completar l’equip amb 12 fitxes.

Potenciareu l’equip filial?

Així és. Esta mateixa setmana anem a fer una crida a tots als que els agrada el futbol sala a la Comarca, per tal que l’equip sub-23 siga competitiu i pugam pujar-lo de categoria, ja que s’ha fet un bon treball als darrers mesos amb estos xavals. De moment ja en som catorze, però volem més.

No esteu deixant de la mà la base, veritat?

Mai. Tin en compte que l’infantil s’ha proclamat campió sense perdre cap partit, i la propera temporada estarà en 1a, amb els millors. Igualment l’equip aleví aplegà a la darrera jornada amb opcions de ser primers, però finalment acabarem en tercer lloc, després de caure davant el campió, i això que tots són jugadors de primer anys, i fins i tot un d’edat benjamí. El fet més significatiu és que ja han vingut d’equips grans, com el Levante, València, Elx o Hèrcules a buscar xavals de L’Inmevasa L’Olleria.Olleria

Ja esteu Salus i tu preparant el que serà la pretemporada?

En el moment que férem la celebració per l’ascens, amb recepció a l’Ajuntament i l’Església, i després del sopar i demés, ja hem començat a planificar la propera temporada. Estem en contacte amb jugadors que ens interessen, i volem tancar-ho tot abans de l’1 de juliol. Així una vegada conegam el calendari, tirarem un mes enrere per a començar la pretemporada, ja que Salus així ho creu convenient, donat que l’última setmana d’agost són les festes a L’Olleria.