Benicadell Esportiu

Pau Segura: “Volem que Helios tinga les portes obertes per a tots”

El Club de Tenis Helios viu temps de canvi. L’entrada d’una nova junta directiva, amb Pau Segura com a president, ha portat una bocanada d’aire fresc  que pretén acabar amb el toc elitista amb el qual sempre s’ha etiquetat al club de Tennis  Helios des de fora, obrint les portes a la ciutadania en general. En un entorn privilegiat de la nostra ciutat, el nou grup directiu vol donar-li vitalitat a aquest espai esportiu mitjançant el foment de l’esport. Per això, a banda del gran ventall de serveis que ofereix aquesta institució al públic en general, es vol recuperar l’activitat competitiva amb tornejos de pàdel de primer nivell i, com no, recuperant el Nacional de Tennis que es feia pel mes de novembre i del qual és guanyador Juan Carlos Ferrero. D’estos temes i d’uns quants més, hem parlat amb Pau Segura, nou president del club de Tennis Helios.

Tot canvi ve produït per alguna eventualitat.

Calia una renovació perquè hi havia gent que no estava contenta amb la gestió que estava portant-se. Es necessitava un canvi amb el clar objectiu de fomentar l’esport sobre el qual es basa  la raó fonamental de la creació d’este club, així ho posa als estatuts.

Quin sistema té el club per a fer-se soci?

Hi ha dues formes: una, sent soci accionista mitjançant la compra d’una acció o per altra banda fent-se simpatitzant. Si compres l’acció, és un patrimoni que una persona adquireix per sempre fins que vulga vendre-la. Qualsevol persona interessada en comprar-ne una, ha de passar per l’Assessoria Ferrero Lacueva i demanar-la. En estos moments som 550 socis patrimonials i 20 simpatitzants. Els preus volen fomentar que les famílies vinguen al club, ja que amb 500 euros tot una família pot aprofitar-se dels servicis que ofereix Helios.

Quin és l’objectiu d’esta nova junta directiva?

Menejar moviment social i que les famílies estiguen agust, que puguen trobar a Helios la segona casa. Quantes més en vinguen, millor. Ens agradaria que la gent gaudira del club de tenis, practicant molt d’esport i donant suport als tornejos que el club i Ontinyent es mereixen.P4200284

De tota manera, Pau, sempre s’ha vist el club de Helios com un gueto tancat i a l’abast de molt poca gent.

La idea de la actual directa es canviar-ho tot. Volem que el club siga de portes obertes. D’aquesta manera la gent podrà  saber quin tipus d’instal·lacions tenim i si l’interessa, acabant per fer-se socis. Apostem per crear activitats esportives per a tots, tan per a socis com per als que no ho són.

Com han rebut els socis este canvi?

Els socis estan amb il·lusió. Fins ara, tot estava parat. Hem canviat la dinàmica el club. Sols eren 10 ó 15 persones les que volien que es quedara tot igual, però les votacions van ser molt clares 210 vots per a la meua candidatura i 91 per a la d’Enrique Gutiérrez. Si no s’haguera produït este canvi,  la vida de Helios haguera perillat. La junta és totalment nova.

Has parlat d’esdeveniments esportius. Ens pots avançar alguna cosa?

Ara en maig, farem la inauguració de la pista de terra batuda que durà el nom de Juan Carlos Ferrero amb la presència del mateix tenista. Eixe mateix dia, farem a la plaça de la Concepció el Street Tennis, organitzat conjuntament amb el club de tennis Poliesportiu i l’Ajuntament d’Ontinyent.

A juliol tindrem el 1r Open de Pàdel Ciutat d’Ontinyent amb la participació de les millors parelles de la Comunitat Valenciana  fins i tot amb Juan Carlos Ferrero formant duet amb Borja. I finalment a setembre recuperarem el Nacional de tenis que abans se celebrava al club.

Quines actuacions s’han fet o van a fer-se en les instal·lacions?

S’han reformat 3 pistes de tenis, dos de pista de dura i una de terra batuda. Tindrem una nova pista de pàdel , a més hem condicionat la zona infantil, habilitant un parc i unes porteries de futbol per als més menuts. En definitiva, després de totes estes actuacions tenim, 8 pistes de tenis ( 4 de terra, 1 gespa artificial i 3 ràpides) tres pistes de pàdel a més de la que anem a fer. També comptem amb un gimnàs, un frontó, una pista coberta climatitzada, classe de pilates i també farem l’escola d’estiu de tenis on es barrejarà, tennis i educació, amb l’anglés com element destacat.

Punxa el següent link ( HELIOS2) i podràs veure l’especial del club Helios.

HELIOS2

HELIOS2-1