Benicadell Esportiu

Sergio Francés: “Segurament en els pròxims dies tindrem notícies sobre la meua continuïtat”

El món del futbol regional tenia un deute amb Sergio Francés, qui després d’ascendir l’Aielo a la 1a regional fa quatre temporades, no ha tingut la sort necessària i ha vist com un any darrere de l’altre, les coses no sortien com volien, i mai havia pogut acabar una temporada sencera.

En esta recentment finalitzada 2015/2016, a l’Albaidense ha trobat tots els ingredients per demostrar que és un gran entrenador, i ha fet il·lusionar-se un Club que des de feia un temps no somniava en fer coses grans al futbol amateur.

Sergio, sols l’Albaidense va poder clavar el cap entre els equips filials..

Home, sempre els filials són rivals molt durs i molt competitius. Jo pense que hem fet una molt bona temporada i un gran treball. Així l’Albaidense ha complit amb l’objectiu que em vaig marcar personalment, que era estar al nivell dels millors equips de la categoria i ser protagonistes, i sense cap lloc a dubte els jugadors han complit amb gran treball i molt de compromís.DSC01862 - copia

Finalment el Muro va confirmar ser el millor del grup…

Pense que ha sigut el més regular en tot, tant ofensiva com defensivament, i el més competitiu durant tot l’any, sense daltabaixos ja que no ha fallat en cap moment de la temporada, pel que són justos campions.

Va haver alguna sorpresa al teu parèixer a la classificació final?

Dóna’t conter que els 3 últims a la classificació van sumar 68 punts, que en la segona regional es difícil vorer estes puntuacions, demostrant lo igualat de la categoria. El Muro tot i no ser una plantilla tant superior, va estar com a equip per damunt de la resta.

Consideres just el tercer lloc aconseguit?

Sí, perquè tret d’uns mesos d’octubre i novembre molt irregulars, la resta de la temporada hem estat a un gran nivell competitiu, i per això considere just el lloc obtés.

Què ha de passar perquè continues un any més a l’Albaidense?

Doncs ara tots hem de reflexionar i avaluar la temporada, i en estos casos són els clubs els que prenen les decisions. Segurament en estos propers dies tindrem noticies.

Tens qualsevol cosa que vulgues afegir?

Per la meua part vull agrair la immensa tasca de la directiva, que ha tingut que superar moments molt difícils, també a Salva per la seua ajuda tant a la parcel·la física com en qualsevol cosa que necessités. A Roberto en el seu treball magnífic amb els porters i com no, a Yolanda pel seu treball incansable per a la recuperació dels jugadors durant tota la temporada. Tots hem fet una xicoteta família i hem pogut gaudir d’un any fantàstic de futbol en Albaida amb una plantilla de exemplars jugadors i gran persones.

I per suposat, agrair també al Benicadell Esportiu per la seva llavor de informació i promoció del futbol regional i a l’excel·lent tractament rebut.