Benicadell Esportiu

L’aieloner Aitor Cebrián, premi Panenka “gest de l’any 2015” i a l’esportivitat Joan Creus.

Informa: Pau Cerdá. Aitor Cebrián, entrenador del grup Benjamí d’Aielo, ha sigut guardonat amb els premis a l’esportivitat Joan Creus que concedeix el Jurat de la Festa de l’esport de Granollers, i el premi Panenka a “gest de l’any” que entrega la prestigiosa revista de futbol.

Els premis aconseguits naixen gràcies a un discurs que va dir l’entrenador als seus jugadors el dia 6 de desembre. L’Aielo jugava en casa contra el CD Contestano, un equip que havia perdut tots els partits de la temporada per golejada. Les paraules textuals de Aitor van ser:

“Acabe de veure entrar als xiquets contra els quals aneu a jugar hui i són més menuts que vosaltres. Són de primer any i no haurien d’estar competint en aquesta categoria. Estan golejant-los cada setmana i voldria que us posàreu al seu lloc. No vull que celebreu cap gol, no els pressioneu en el seu camp, deixeu-los que juguen un poc i puguen gaudir del futbol. Hem de ser respectuosos amb ells”.

Aquest discurs va ser molt ben acollit per part del CD Contestano, que va fer un comunicat amb les següents paraules:

“Actes com aquest son els que fan gran al futbol, que no sols és competició, sinó també educació i respecte al rival”.

El premi Panenka “gest de l’any 2015” va ser lliurat el dia 29 de Febrer a una gala on acudiren tot tipus de gent important del món del futbol, com Ernesto Valverde, Michu, etc

El premi Joan Creus es lliurarà el dia 10 de març a Granollers, on Aitor acudirà per a recollir el reconeixement d’un gest que sens dubte, passarà a la història del futbol base de la Vall d’Albaida, més en concret de l’escola de futbol d’Aielo de Malferit.