Benicadell Esportiu

L’Escola de l’Albaidense goleja en infantil i cadet

Regulars resultats del CD Albaidense en Futbol 8 i Futbol 11 en este darrer cap de setmana, on en futbol 8 els albaidins visitaven les poblacions d’Alcoi , Canals i Xàtiva, mentre que en futbol 11 reberen la visita del C.D.Contestano de Cocentaina per a jugar front als infantils i els cadets albaidins, mentre que el juvenil no va jugar per la retirada de la competició del C.D.Vedruna.

FUTBOL-8.

C.D.Alcoyano “B” – Prebenjamí “B” (4-1).

Bon partit dels més menuts de l’escola que van competir en tot moment. El partit no el van resoldre els alcoians fins als últims minuts.

C.D.Xàtiva “A” – Prebenjamí A (0-5) .

Gran victòria del prebenjamí “A” , QUE ESTÀ FENT UN CAMPIONAT EXTRAORDINARI , ja que van 3r clasificats , i entra en la lluita pel 2n lloc, també destaquem l’evolució de l’equip en conjunt.

C.D.Xàtiva “D” – Benjamí B (7-1).

Nova derrota del benjamí B, i ja en porten 3 seguides . En un partit on els de Xàtiva els van passar per damunt tant en pilleria com en intensitat i ganes de guanyar el partit. Preocupant la situació en què es troba aquest equip, totalment enfonsat i on cal destacar l’actuació de Javi , que fou del milloret de l’equip.

C.F.Sporting Canals “A” – Benjamí “A” (6-3).

Dura derrota dels albaidins ja que a falta de quasi 15 minuts anaven guanyant (1-3), però en uns últims minuts molt fluixets, els de Canals li van pegar la volta al marcador. Aquesta derrota suposa que els albaidins diguen adéu al campionat. Ara queda lluitar pel 2n lloc.

C.D.Xàtiva “D”- Aleví B (0-2).

Victòria molt treballada pels d’Albaida que els permet col·locar-se a la meitat de la classificació . Del partit destaquem l’aportació dels golejadors: Josep Enric i Jordi.

C.F.Sporting Canals “A” – Aleví “A” (2-0).

Partit molt disputat el que es va vore en Canals entre dos equips que anaven molt igualats en la classificació. Per esta raó, el partit no anava a ser menys, i a la fi va caure per als de Canals en el tram final del partit, ja que els dos gols van vindre a la fi del mateix.

FUTBOL-11.

Infantil – C.D.Contestano (10-1).

Altra victòrìa de l’infantil albaidí que els apropa més al campionat. Del partit destaquem altra vegada a Alejandro, qui va fer 4 gols.

Cadet – C.D.Contestano (10-0).

Còmoda victòria dels albaidins que els permet aconseguir el 2n lloc de la taula classificatòria, i refer-se de la derrota de la primera volta. Destaquem l’aportació d’Aitor que va fer 6 gols.