Benicadell Esportiu

L’escola del Vila-real invita a la del Benigànim a jugar uns amistosos

Informa: Sonia Pla. Esta setmana es va celebrar una jornada de partits amistosos entre les escoles de futbol base de l’UD.Benigànim i del Villareal CF a les instal·lacions del club castellonenc. De la bona relació entre el Villareal C i l’UD.Benigànim, tots dos a la 3ª divisió de futbol la darrera temporada, així com l’excel·lent vincle entre els directius d’ambdós clubs, va nàixer l’idea de celebrar aquest conveni entre els equips de les escoles bases, que va tindre lloc dimarts des de les 17:00 hores fins les 21:00 hores.IMG-20160614-WA0027

Des dels pre-benjamins fins els cadetes foren les categories que anaren a disputar l’acte amistós, ja que per motius escolars els juvenils no pogueren assistir. S’enfrontaren els equips per categories, amb l´únic objectiu de gaudir i d’aprendre els uns dels altres.

La sensació tant dels xiquets com dels entrenadors dels dos clubs fou meravellosa, disfrutaren de l’experiència al màxim i van quedar convençuts que eixa jornada es repetirà durant molts anys més.