Benicadell Esportiu

L’ontinyentí Miguel Richard fitxa pel València CF

L’ontinyentí Miguel Richard ha estat el darrer diamant de la FEBO que ha donat el pas per a defensar els colors del València CF. El jove jugador, nascut al 2004, defensa actualment els colors de l’equip aleví A de l’entitat ontinyentina, entrenat per Roberto Bas i ocupant la posició de mig centre, tot i que pot jugar com a “6” o “8”, és a dir defensiu u ofensiu.

Format a la FEBO, on començà a jugar des dels 4 anys sota la direcció de Pepe Garcia, Miguel Richard va signar este dilluns 21 de març pel conjunt de la capital del Túria, sent el primer en comprometre’s pels de la capital del Túria d’una sèrie de futbolistes que estan sent seguits per l’Acadèmia del club “che”.

Amb molta personalitat i amic dels seus companys d’equip, a qui dóna suport en tot moment, este jove esportista que viu amb intensitat el futbol” com diu Garcia, ha tingut un bon aparador al XVI Trofeu Nacional “Ciutat d’Ontinyent”, on ha defensat els colors de l’aleví A de la FEBO, el qual ha aconseguit ser tercer del campionat Nacional.