Benicadell Esportiu

Molina: “Toca un canvi amb gent que aporte noves idees i treballe per l’entitat”

Miguel Ángel Molina ha viscut, excepte sorpresa, el seu últim torneig com a president de la FEBO. Amb total seguretat no deixarà la institució, però sí acabarà el seu mandat com a president de la FEBO. Per tant, en el seu comiat com a cap visible d’este club de formació, hem entrevistat a Molina per saber les impressions de la cita de 2016 que ha deixat satisfet a tota l’organització, amb un gran paper dels equips de la Fundació Esport Base Ontinyent.

Com valores l’edició 2016?

Molt bé, hem tingut més espectadors que l’any passat i a nivell de FEBO hi ha hagut varios equips que han estat en primer línea competint davant equips de molta entitat.

Com ha funcionat les variacions de dates?

Crec que bé, perquè la meua gent i els xiquets tenen el dret d’anar-se’n uns dies de vacances. Abans, acabàvem diumenge, el dilluns estàvem morts.25957438252_9f5d14b6b6_o

Un dels maldecaps del torneig és esperar que els equips grans porten planters competitius. Quin nivell s’ha vist al torneig Nacional?

Fantàstic, s’han vist coses molt bones, gestos tècnics d’alguns xiquets molt interessants, equips molt ben treballats tàcticament.

Participació de la FEBO. Dos títols, I un meritori tercer lloc al Nacional.

El treball que s’està fent per part de la gent està sent molt bo, simplement cal vore que hui tenim 7 xiquets al València, 2 al Llevant, ojeadors que no paren de vindre a vore partits dels nostres xavals . La planificació esportiva que va començar Mullor i que ha continuat Ángel Guarner i Pepe García està arreplegant els seus fruits.

És l’últim torneig per a Miguel Molina?

A mi em toca quedar-me en la recambra, ajudar a la FEBO que és el meu club, però toca un canvi amb nova gent que aporte noves idees i que treballe per l’entitat.