Benicadell Esportiu

Óscar Borrell: “L’organització de la FEBO ha estat impecable”

El regidor d’esports, Óscar Borrell no s’ha perdut detall dels diferents tornejos organitzats de la FEBO que han tingut lloc durant dijous, divendres i dissabte de Pasqua a Ontinyent. L’edil de l’Ajuntament d’Ontinyent ha destacat la gran organització de la FEBO així com la gran quantitat de gent que ha passat pels camps de la Puríssima.

Óscar, has estat estos tres dies al torneig, com l’has vist?

Estic amb ells des de dijous i he de dir que l’ambient ha sigut espectacular, amb una gran germanor entre clubs els quals estaven encantats de vindre a Ontinyent gràcies a una organització impecable d ela FEBO. L’agraïment ha de ser per a la junta directiva de la FEBO i la seua gent que ha estat al peu del canó i això sols ho pot fer gent compromesa amb l’esport.

Una bona manera de donar-li vida a un poble on la gent d’ací se’n va fora i arriba altra de fora que coneix la nostra ciutat.

Gràcies a gent com la Febo i el festival Diània, el poble té moviment. Jo recorde quan era més xicotet que el poble estava completament mort, hui veus a grups de gent, pares i mares, autobusos i així dona goig. La Pasqua, Ontinyent és viu.

I en l’àmbit esportiu, dos títols per a la FEBO.

Sí, es important que l’esforç que fan els xiquets tinguen la seua recompensa, però el més important és la participació i la convivència que fan entre ells.