Benicadell Esportiu

Ple de triomfs per l’escola de Bocairent

Setmana molt bona per a l´escola del C.E. Bocairent amb la victòria de tots els seus equips. Els dos alevins jugaven a casa i el primer a jugar fou l´alevi A, qui entrenat per Javi, va jugar contra l´Olleria amb el resultat final de 5-0 amb gols de (2 Raul, Abel, Paco i Carles).

Posteriorment el que va jugar va ser l´alevi B, que està entrenat per Jordi i que es va enfrontar a La Canal C. Una primera part molt igualada, però que en la segona, en un partit de moltes ocasions, els locals estigueren més encertats de cara gol, acabant amb 7-5 i on els golejadors foren (Carles, Marc, Pau i Hugo).IMG_4322

Pel contrari l´equip infantil i cadet es van desplaçar el dissabte de matí a L’Olleria per jugar els seus respectius partits. Primer fou el torn de l’Infantil, entrenat per Andreu, que amb una segona volta amb molts punts i bon joc, ha pujat diverses posicions. El partit va quedar 1-3 amb gols de Nico, Josep i Edwin, fent un gran partit contra un Olleria que està situat a la part alta de la classificació.

Després fou el torn del cadet, equip entrenat pel Xato, qui també està fent una molt bona segona volta, millorant clarament el joc i els resultats del començament de temporada. Estos jugaren un partit on foren molt superiors, quedant 1-6 amb gols de (Joan (2), Pablo, Lluís, Xavi i Pau) i on tingueren nombroses ocasions.

Una molt bona setmana per a l´escola, que veu com els equips que ja estan acabant la temporada arrepleguen els fruits del treball de tot l´any.