Benicadell Esportiu

Tot preparat per al XVI Trofeu Nacional Aleví

15 dies resten per a la celebració del XVI Trofeu Nacional Aleví, que com cada any organitza el Club Esport Base Ontinyent, i que a més es completa amb la resta de categories que practiquen Futbol 8.

Enguany, donat que dijous és festivitat a nivell estatal, s’ha avançat un dia la competició, pel que serà dijous 24 i divendres Sant quan es disputa el Nacional, mentre que la resta de categories, aleví, benjamí i prebenjamí, ho faran entre divendres i dissabte 26.

Pel que fa a la participació en esta 16a edició, el més destacat és la presència per segon any consecutiu de l’Avilés, junt a l’estrena del Escuelas San José (presidit per Amadeo Salvo) i la tornada de l’Elx CF després de molts anys d’absència.

Segons destacava el Coordinador de Futbol 8, Pepe Garcia “enguany el nivell és molt més alt que en altres edicions, ja que hem buscat equips capdavanters a les seues respectives lligues”.

Amb el format de sempre amb quatre grups de 4 equips, competiran durant el matí i la vesprada de dijous, amb la disputa dels ¼ de final, a la que optaran els dos millors de cada grup; deixant per al divendres de vesprada les semifinals i finals.

Per la seua banda la resta de categories començaran la seua participació als camps de la Puríssima divendres de matí, jugant-se les semifinals ja dissabte 26, també de matí. En estes categories la composició és de dos grups de 4 equips, que lluitaran pel VI Trofeu FEBO Aleví i el XIII Benjamí, mentre que el Paquito Llopis Prebenjamí disputarà la seua VI edició.