Benicadell Esportiu

Justo Ferrer: “Soc jo qui li va comunicar a Rus que l’Escola no volia comptar amb ell”

Amb la intenció de millorar el funcionament de l’Escola de Futbol de Benigànim, el seu president Justo Ferrer Cairols ha comunicat la incorporació d’un nou coordinador esportiu que farà tàndem amb Victor Cuquerella. Es tracta del bocairentí Juanjo Antolí, home molt lligat a l’entitat ganxuda on ha aplegat fins i tot a ser jugador de la UD Benigànim, i que enguany farà també les funcions de 2n entrenador del primer equip.

Justo ha incidit al respecte que “no busquem canviar les coses, sinò millorar-les amb gent amb experiència en altres llocs i que ens poden ajudar molt. Nosaltres busquem educar esportivament als xavals, ja que pensem que eixa és la funció de qualsevol escola”.

En el mateix sentit Ferrer, afegia que “nosaltres som dels que volem una formació d’allò millor pels nostres xiquets, i és per això que fins a cadets, no avant posem els resultats al treball educatiu, als valors que es necessiten els joves futbolistes”.

En referència a la no continuïtat de Paco Rus al capdavant del Benigànim B, Justo afirmava “que jo personalment, en qualitat de President, soc qui li va comunicar a Rus que l’Escola no volia comptar amb ell per la propera temporada 2016/2017, ja que pensem que eixe puesto és millorable. Vull aprofitar també per a desitjar-li a Paco la millor de les sorts”.

Al mateix respecte del nou Benigànim B, Justo Ferrer ha confirmat que està formant-se un bon equip, ja que “hem recuperat a jugadors com Marcos Rico o Andrés de L’Olleria, que afegits als que teníem, de segur que estarem ahi dalt. En breu confirmarem el nom del nou entrenador de l’equip”.

Per últim i en referència a la pròpia Escola, el seu President no volia deixar passar per alt el fet que dos dels seus integrants, es troben a dia de hui als equips de la cantera del Real Madrid, com són Javi i Carles Llario, el que és un orgull pel treball que està fent-se.