Benicadell Esportiu

Doménech i José Antonio Rodríguez, noves cares per a l’Ontinyent

L’Ontinyent ha incorporat dos noves cares en les últimes hores. Es tracta d’un interior, Doménech i un lateral dret, José Antonio Rodríguez.

Doménech, prové del SD Formentera, on a més de jugar la promoció d’ascens a Segona B ha aconseguit 6 gols en la segona meitat de lliga. Fernando Basilio Doménech Fernández (Madrid, 22 de gener de 1992) compta amb una gran trajectòria tot i la seua joventut. És un jugador de banda que destaca per la seua rapidesa i habilitat amb les dos cames, de forma que tot i que naturalment juga d’interior dret pot fer-ho de forma polivalent en diferents llocs de l’atac. Es va estrenar en l’Atlètico de Madrid C en la temporada 2012/2013, protagonitzant un golàs des del mig del camp en l’inici lliguer, De la disciplina matalassera va passar al Caudal Deportivo de Segona B, on va participar en 17 encontres (14 titularitats) en la primera part de lliga, la temporada la finalitzava al CD Puerta Bonita. En la temporada 2014/2015 va formar part de la UD San Sebastián de los Reyes on, participant en 21 encontres (10 titularitats) va aconseguir 3 gols.

La passada temporada la va iniciar al Lucena CF del grup X de Tercera Divisió però en la cinquena jornada va canviar de destí per viatjar a Formentera, on s’ha convertit en peça clau en la classificació per a la promoció d’ascens a la categoria de bronze. Doménech ha estat prop dels 2500 minuts disputats, amb 33 encontres jugats (28 com a titular) i aconseguint la interessant xifra golejadora de 6 dianes.

Per la seua banda, L’Ontinyent Club de Futbol s’ha mogut ràpidament per reemplaçar a Peleteiro, amb un fitxatge de renom per a la posició de lateral dret, joventut i velocitat per recuperar la vocació ofensiva que destacava en la banda ontinyentina.

José Antonio Rodríguez Oliva (Roquetas de Mar, 24 de gener de 1992) és un jove lateral dret que arriba a l’Ontinyent per reforçar la zona defensiva, però sense oblidar les importants incorporacions en atac. Tot i la seua joventut ja coneix la Segona Divisió B de primera mà, en passar de les categories inferiors de la UD Almeria al filial en la temporada 2011/2012, seguiria un exercici més a la seua terra natal abans de fitxar per la Cultural Leonesa, també en Segona B. La seua projecció no va passar desapercebuda per al Levante UD B i en la 2014/2015 es va convertir en una peça important en l’ascens a Segona Divisió B, apareixent en 39 encontres, 33 d’ells com a titular incloent l’eliminatòria completa d’ascens fins superar els 3000 minuts.rodriguez

El bon treball va tindre el seu premi i va poder tornar a casa, a l’Atlético Roquetas, on va participar ininterrompudament des de la jornada 8 fins la 20. En el mercat hivernal va fer el salt al grup 7 de Tercera Divisió per defensar la camiseta del CD Móstoles, participant en 17 encontres, 14 d’ells com a titular. El club li dóna la benvinguda i li desitja la millor de les sorts en la present temporada.